Van Halder Kaas

Van Halder Kaas is een zelfstandige onderneming die in 1989 is gestart en haar klanten wekelijks voorziet van kaas en vleeswaren in zowel gesneden als bulkverpakking.

Onze activiteiten in de institutionele markt, groothandel, industrie, horeca en detailhandel vullen elkaar prima aan. Dit stelt ons in staat om een zeer breed assortiment van kaas- en vleeswarenproducten te voeren, een constante kwaliteit te garanderen en te leveren tegen scherpe prijzen.

Ons werkterrein strekt zich inmiddels uit over zuid- en midden Nederland. We willen deze opwaarste lijn vasthouden door een vindingrijke en betrouwbare partner te blijven voor de mensen met wie we zaken doen.

Ruim 25 jaar ervaring met Horeca

Eind jaren 80 zijn we onze kaas en vleeswaren gaan leveren aan de Horeca. Dit gaat natuurlijk gepaard met de vele kennis die we hebben met deze producten en leidt tot een fijne samenwerking met verschillende Horecagelegenheden. Onze klanten maken dankbaar gebruik van ons advies en weten hun producten naar een hoger niveau te tillen en de bereidingsprocessen te optimaliseren.

Kwaliteit

Een eigen distributienetwerk zorgt ervoor dat alle producten stipt op tijd en onder HACCP-normen bij de afnemers afgeleverd worden. Want volgens van Halder Kaas betekent kwaliteit niet alleen een goed product leveren, maar daadwerkelijk ook een product goed uitleveren.

Vakkundig personeel

Onze medewerkers zijn deskundig op hun vakgebied en geven u graag advies over bereiding, recepten en calculaties. Door hun oprechte affiniteit met kaas en vleeswaren kunt u hen ook betrekken bij samenstellen van uw menu's.

Zij vormen het hart van Van Halder Kaas.

Innovatie

Van Halder Kaas reageert op kansen in de markt. Samen met onze klanten brengen wij nieuwe initiatieven tot ontwikkeling. Daarmee zijn wij in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een volwassen partij in diverse segmenten van de Nederlandse kaas- en vleeswarenmarkt.

We denken veel na over duurzaamheid. Daarom leveren wij een groot assortiment biologische kazen en vleeswaren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij vertellen u graag over ons assortiment en onze ideeën.

Neem contact op