Voor wie?

Van Halder Kaas is actief op verschillende markten. Daarnaast ontwikkelen wij veel nieuwe initiatieven, vaak samen met onze klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Institutionele markt

Elke dag weer biedt u uw mensen een lekkere maaltijd. Wij verzorgen voor u de kaas en de vleeswaren zoals u het wenst. Ook kunt u rekenen op ons advies en onze ervaring. We kunnen door een samenwerking met Food Focus in Waalwijk een compleet pakket leveren van gezond en lekker eten.

Groothandel

Ons assortiment en proces lenen zich perfect voor uw groothandel. Een grote keuze aan kaas en vleeswaren van hoge kwaliteit leveren wij met grote stiptheid en service.

Industrie

Kaas en vleeswaren vormen een belangrijk ingrediënt van uw product. Samen met u onderzoeken wij wat uw product nodig heeft en hoe u de kaas of vleeswaren aangeleverd wilt krijgen. Met een constante kwaliteit.

Horeca

U geeft uw gasten graag dat goede gevoel. Met evenveel aandacht leveren wij u onze kazen, vleeswaren en ons advies. Op maat en met de aantallen zoals u het wilt.

Detailhandel

Uw consumenten verdienen kwaliteit. Wij staan garant voor deze kwaliteit in kaas en vleeswaren en zorgen voor de verpakking die u wenst.

Voor u?

Elke klant heeft zijn eigen wensen en eisen. Wij nodigen u uit om samen met ons de verschillende mogelijkheden te bekijken. Hierbij maakt u gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij vertellen u graag over ons assortiment en onze ideeën.

Neem contact op